1.000.000+
poslatih paketa
365
dana povrata
100%
proverenog kvaliteta
Brza
i sigurna dostava

Cenovnik dostave

Trudimo se da proizvode iz naše internet prodavnice dobijete što je pre moguće. Zbog toga smo izabrali najbolji put, tako da isporuku možete očekivati već sledećeg dana. Ako u trenutku isporuke niste na navedenoj adresi, pozvaćemo vas i dogovorićemo se sa vama za novi termin isporuke.

Cena dostave paketa iznosi 259 RSD.

Naručili ste više proizvoda? Naplatićemo vam jednom za isporuku. Ako je isporuka bilo kog od naručenih proizvoda duže traje, naplatićemo cenu isporuke samo za prvu pošiljku.

Dodatno: Besplatna poštarina

Neke proizvode ćemo vam poslati sa besplatnom dostavom. U katalogu prodavnice to je označeno sa oznakom Besplatna poštarina. Ako osim besplatne isporuke naručite i druge proizvode, poštarina će ostati besplatna.

Dostava bilo gde - pre podne

Naš partner obično dostavlja pakete u prepodnevnim satima na adresu, koja je uneta prilikom predaje porudžbine. Ako vas dobiju, obično vas pozovu na kontakt broj i dogovore se sa vama o novom datumu isporuke (uključujući lokaciju).

Status pošiljke

Gde se nalazi vaš paket, možete proveriti putem linka BexExpress d.o.o. .Na veb lokaciji upišite broj vašeg paketa i gde je vaš paket. Za sve preciznije informacije ili probleme možete da se obratite takođe na centralni broj kompanije BexExpress d.o.o: 011 6 555 000.