Maaarket.rs - Najpopularniji proizvodi na jednom mjestu
Maaarket.rs - Najpopularniji proizvodi na jednom mjestu
Zabavna elektronika

6 neophodnih dodataka za vaš mobilni

Mobilni je postao važan deo naše svakodnevice. Njime izražavamo tehnološku svest, kao i svoj modni stil i ličnost. Zbog toga preporučujemo 6 neophodnih dodataka za vaš mobitlni.

Izrazite svoju osobnost

Mobilni uvek imate sa sobom. Kad ga izvadite iz džepa, svi ga mogu videti. Zbog toga je sjajan medij za izražavanje vaše osobnosti i osećaja za modu. Ne ograničavajte se samo na futrolu za telefon! Svoj mobilni možete u potpunosti promeniti jednostavnim dodatcima. Odaberite motiv posebnih nalepnica koji vas najbolje opisuje. Možete ih prilepiti na futrolu ili mobilni. Za sve vas koji volite da stvarate ili želite vrhunski izgled svog mobilnog, predlažemo upotrebu svestrane karbonske folije. Kad foliju izlažete toploti, lagano će se smanjiti i promeniti oblik. Na taj ćete način postići čvrsto prianjanje folije čak i na zaobljenim delovima mobilnog.

Uživanje u muzici bez žica

Bežične slušalice su neophodan dodatak na mobilnom. Omogućavaju privatnost dok slušate muziku ili smešni video zapis. Bežične slušalice omogućavaju veću slobodu kretanja jer u hodu nema žica koje bi se mogle zamrsiti ili zapetljati. Mladi će se usredsrediti uglavnom na one koji imaju kvalitetan zvuk važan za slušanje muzike ili gledanje filma na školskom putovanju.

Oni koji ni na sekundu ne ostave mobilni, uz slušalice će poželeti i prenosnu bateriju. Neke slušalice imaju u priročnoj stanici za punjenje također funkciju Power Bank. Tako vas neće biti strah, da ćete ostat s praznom baterijom negde na putu, jer ćete moći pored slušalica napuniti također bateriju mobilnog.  
 
Svi, koji mnogo telefonirate, bićete oduševljeni slušalicama, koje su namenjene bezručnom telefoniranju. Komuniciraćete jednostavnije, u isto vreme imaćete slobodne obe ruke. Jedna slušalica je dovoljna za bezbrižno komuniciranje, jer dopušta, da se također usredsredite na okolinu. To je posebno važno za sigurnu vožnju. 

Pobrinite se za svoju ličnost 

Na mobilnom imamo sačuvane raznovrsne uspomene kao što su fotografije opuštenih prazničnih trenutaka i dece, pa takođe I osetljivije podatke. Zato je briga za sigurnost i privatnost telefona od izuzetne važnosti. Pored protivpožarnog zida, koji će zaštititi softverski deo telefona, takođe odaberite mehaničku zaštitu. Ovo pokriva prednju kameru kad vam nije potrebna. Poklopac omogućava, za brzo i jednostavno otkrivanje fotoaparata kada vam zatreba. 

Upotrebite držač za telefon

Ne tražite dalje kutak u koji ćete odložiti mobilni tokom vožnje. Držači za telefon u automobilu pružaju celokupan prikaz ekrana tokom vožnje. Neki držači automobila imaju i ugrađenu opciju punjenja. 

Ako volite biciklizam, odaberite silikonske držače. Jednostavno pričvrstite na upravljač. Dizajnirani su da apsorbiraju vibracije točkova čak i na makadamskim putevima. Čak i dok vozite bicikl, mobilni ćete uvek imati na vidiku.

Povežite telefon s televizorom

Sledeći dodatak posebno će razveseliti sve, koji nemaju pametni TV. Mali uređaj - adapter omogućava, da ekran telefona prikažete na televizoru. Gledajte zabavne video zapise s prijateljima na mreži ili postavite brzi i udobni kućni bioskop. Nema žica ili komplikovanih veza. Bežični HDMI adapter takođe vam omogućava upotrebu većeg ekrana tokom igranja mobilnih igara.

6: Pobrinite se za svoje kablove

I još za kraj. Svi znamo koliko je dobro imati dodatni kabl za punjenje. Nedavno su se na tržištu pojavili revolucionarni magnetski kablovi koji su posebno pogodni za upotrebu u domaćinstvima s raznim mobilnim telefonima. Obično dolaze sa sve tri najčešće priključke za punjenje: micro USB, USB C i 8-pin. Magnetne priključke pričvrstite na kabel pomoću magneta. Promena priključka je jednostavna. Mladi će biti posebno oduševljeni LED kablovi, koji s putujućim svetlom u kabelu označava punjenje. 

Kad se ne koriste, kablove jednostavno zavežite kabelskom vezicom ili ih spojite kopčama. To vam omogućava posebno uređen izgled stola ili ormarića.

Kablovi koji su vam posebno prirasli k srcu mogu se obnoviti pomoću kompleta za popravak kabela. Ako je kabl samo istrošen, lako ćete ga popraviti bez električnog znanja.