1.000.000+
poslatih paketa
365
dana povrata
100%
proverenog kvaliteta
Brza
i sigurna dostava
Zaštitni nastavak CoverMe, za kameru mobilnog / računara

Zaštitni nastavak CoverMe, za kameru mobilnog / računara584.50 RSD

Ovaj proizvod gleda 1 osoba

Zaštitni nastavak CoverMe, za kameru mobilnog / računara

 • Zadnji komadi, samo još 18 na raspolaganju

 • 95% kupci su ovaj proizvod označili kao odličan

Da li ste znali da vas hakeri mogu daljinski nadzirati putem kamere na mobilnom uređaju? Da li želite da koristite modernu tehnologiju sigurno i bez oklevanja? Podesite praktični dodatak za zaštitu CoverMe na svoj mobilni uređaj i zaštitite se od neželjen Pročitaj više

Da li ste zabrinuti za svoju sigurnost I sigurnost deteta prilikom korišćenja mobilnog i računara? Da li ste znali da hakeri mogu provaliti u vaš mobilni uređaj i posmatrati vas kroz kameru? Pokrijte je CoverMe-om i zaštitite se od neželjenih upada. Izuzetno je tanak i zbog toga potpuno prikladan za upotrebu. Prozorčić kamere na svom mobilnom možete otvoriti pomeranjem udesno ili ulevo. Jak lepak će osigurati da zaštitni dodatak ostane na svom mestu. CoverMe će zaštititi vašu kameru od ogrebotina i drugih oštećenja. Koristićete ga na raznim mobilnim uređajima, poput: mobilnog, tableta, računara, prenosnih računara itd. Uz sve izuzetne funkcije, nastavak će takođe ulepšati izgled vašeg mobilnog uređaja.

Prednosti:

 • Štiti privatnost,
 • pogodno za razne mobilne uređaje: mobilni, tablet, računar, prenosni računar itd.,
 • štiti fotoaparat od oštećenja i ogrebotina,
 • jednostavan za korišćenje,
 • izuzetno tanak,
 • lepo izgleda,
 • snažni pričvrsni lepak,
 • veličina primerena mikro SIM kartici,
 • materijal: ABS plastika,
 • veličina: 18 x 9 x 0,8 mm.
Osećaćete se sigurno

Osećaćete se sigurno

Pomoću nastavka CoverMe zaštitićete sebe i svoje najdraže kada koristite mobilni ili računar. Čak i tako mali dodatak može puno dodati vašoj dobrobiti, jer ćete uvek znati kada je kamera uključena, a kada nije.

Osigurajte kameru

U položaju u kojem će klizač prekriti kameru, u potpunosti će ga učvrstiti. Možete biti potpuno bezbrižni, jer tada kamera neće biti izložena raznim oštećenjima i ogrebotinama.

Osigurajte kameru
Praktičan za upotrebu

Praktičan za upotrebu

Prozorčić kamere možete otvoriti ili zatvoriti pomeranjem udesno i ulevo. Sami ćete odlučiti kada će pristup kameri biti omogućen, a kada ne.

Jednostavno ćete ga podesiti

1. Temeljno očistite područje oko fotoaparata. 2. Uklonite nalepnicu na nastavku. 3. Podjesite CoverMe dodatak na kameru. Pazite da ne prekrivate LED ili mikrofon. 4. Čvrsto pritisnite i držite nastavak najmanje 10 sekundi.

Jednostavno ćete ga podesiti
Kvalitetno izrađen

Kvalitetno izrađen

Klizač je izrađen od boljeg kvaliteta u odnosu na magnetne klizače. Graničnik će osigurati da CoverMe bude čvrsto spojen na mobilni uređaj.

Samo prave veličine

Nastavak je prilično prikladan za upotrebu, jer je njegova veličina primerena mikro SIM kartici. Mali format pobrinuće se da bude pokrivena samo kamera mobilnog. Senzor, mikrofon i druge važne delove mobilnog moći ćete da koristite bez ometanja.

Samo prave veličine
Koristićete ga na raznim mobilnim uređajima

Koristićete ga na raznim mobilnim uređajima

Univerzalna veličina zaštitnog nastavka omogućava vam da njime pokrijete većinu fotoaparata. Koristićete ga na mobilnim uređajima kao što su: tablet, računar, prenosni računar, mobilni telefon itd.

Ekskluzivni izgled vašeg mobilnog

Jedinstveni izgled nastavka s lepim logotipom prijatno će ulepšati bilo koji mobilni. Niko neće znati da je CoverMe dodatna oprema jer će se njegov celokupni izgled uklopiti s vašim mobilnim.

Ekskluzivni izgled vašeg mobilnog
Zalepite ga na svoj mobilni

Zalepite ga na svoj mobilni

Zahvaljujući jakom lepku, čvrsto ćete pričvrstiti CoverMe na mobilni. Lepak na njemu neće ostaviti tragove niti se zaprljati.

Galerija

Česta pitanja

Da li mogu da vratim svoj proizvod?

Naravno! Svi naši proizvodi imaju garanciju "povraćaj do 365 dana", što znači da neupotrebljen proizvod možete vratiti u roku od godinu dana.

Kada ću dobiti poručeni proizvod?

Za svaki proizvod pronaći ćete informativni podatak o vremenu isporuke s odbrojavačem vremena.

Kakve su mogućnosti plaćanja?

Kakve su mogućnosti plaćanja?

Koliki su troškovi dostave?

Većina naših proizvoda ima besplatnu dostavu. Tačna informacija za pojedinačni proizvod se nalazi ispod dugmeta za kupovinu. Više na cenovnik dostave.

Da li vaši proizvodi imaju garanciju?

Svi naši proizvodi imaju 12 ili više mesečnu garanciju.

Da li mogu artikle negde da preuzmem?

Nažalost lično preuzimanje ne nudimo.