1.000.000+
poslatih paketa
365
dana povrata
100%
proverenog kvaliteta
Brza
i sigurna dostava
Višenamenska četka za čišćenje GreenBrush

Višenamenska četka za čišćenje GreenBrush820.80 RSD

Ovaj proizvod gleda 1 osoba

Višenamenska četka za čišćenje GreenBrush

 • Zadnji komadi, samo još 14 na raspolaganju

 • 78% kupci su ovaj proizvod označili kao odličan

Višenamenska četka GreenBrush olakšaće vam čišćenje čeličnog konja, tastature, senčila, klima uređaja itd. Pomoći će vam u čišćenju uskih otvora i raznih površina. Pročitaj više

Jeste li se prilikom čišćenja susreli s teško dostupnim delovima koje niste mogli potpuno očistiti? Višenamenska četka GreenBrush dizajnirana je da potpuno jednostavno očistite čak i vrlo uskih otvora. Pomoću nje lako ćete ukloniti prašinu koja se nakuplja na površinama. Koristite je za čišćenje tastature, klima uređaja, senčila, spojeva i ventilatora. Zbog svog malog formata, prikladna je za putovanja. Sastoji se od četke koja ima izdržljive, ali mekane četkice i hvataljke od mikrovlakana. Prikladna je za upotrebu u automobilima, kancelarijama i drugim prostorima. Sa svojom novom četkom GreenBrushom ponono ćete dobiti radost čišćenja.

Prednosti:

 • Pogodan format,
 • pogodno za čišćenje prašine i uskih praznina,
 • kvalitetna izrada,
 • izrađena od trajnih materijala,
 • jednostavna za upotrebu,
 • pogodna za putovanja,
 • pogodno za upotrebu na različitim površinama i u različitim prostorima.

Karakteristike:

 • Materijal: mikrofiber, polipropilen,
 • dužina: 16,5 cm,
 • težina: 30 g,
 • boja: zelena.
Četka 2 u 1

Četka 2 u 1

S jedne se strane sastoji od četke koja ima trajne, ali mekane četkice. S njima ćete očistiti razne površine i teško dostupna mesta. S druge strane je držač od mikrovlakana pogodan za čišćenje uskih otvora.

Jednostavna za upotrebu

GreenBrush je potpuno jednostavan za upotrebu. Uzimate ga u ruke i čišćenje počinje. Nakon čišćenja, jednostavno ćete skinuti četkicu i oprati je. Osušena će biti spremna za ponovnu upotrebu.

Jednostavna za upotrebu

Prašina u ventilacionom otvoru bit će čista jednim potezom. Odmah ćete ukloniti prašinu s armature ili druge površine. GreenBrush je izrađen od kvalitetnih materijala, tako da je njegov vijek trajanja zaista dug.

Doseže sve uglove

Korisno je u mnoge svrhe. Svi teško dostupni delovi u vašem automobilu, kancelariji ili drugom prostoru ponovo će zasijati. Ponovo ćete se zaljubiti u čišćenje i četkicu ćete poneti sa sobom.

Doseže sve uglove
Mala i praktična

Mala i praktična

GreenBrush teži samo 30 g i stoga je prikladan i za putovanja. Nosićete je sa sobom u torbici. Rastavljena četka bit će još prikladnija za nošenje.

Galerija

Česta pitanja

Da li mogu da vratim svoj proizvod?

Naravno! Svi naši proizvodi imaju garanciju "povraćaj do 365 dana", što znači da neupotrebljen proizvod možete vratiti u roku od godinu dana.

Kada ću dobiti poručeni proizvod?

Za svaki proizvod pronaći ćete informativni podatak o vremenu isporuke s odbrojavačem vremena.

Kakve su mogućnosti plaćanja?

Kakve su mogućnosti plaćanja?

Koliki su troškovi dostave?

Većina naših proizvoda ima besplatnu dostavu. Tačna informacija za pojedinačni proizvod se nalazi ispod dugmeta za kupovinu. Više na cenovnik dostave.

Da li vaši proizvodi imaju garanciju?

Svi naši proizvodi imaju 12 ili više mesečnu garanciju.

Da li mogu artikle negde da preuzmem?

Nažalost lično preuzimanje ne nudimo.