1.000.000+
poslatih paketa
365
dana povrata
100%
proverenog kvaliteta
Brza
i sigurna dostava
Držač metle BroomHolder, 4 komada

Držač metle BroomHolder, 4 komada1,495.00 RSD

Ovaj proizvod gleda 1 osoba

Držač metle BroomHolder, 4 komada

 • Zadnji komadi, samo još 18 na raspolaganju

 • 92% kupci su ovaj proizvod označili kao odličan

Organizujte svoju ostavu s sredstvima za čišćenje i metlama. S držačem metle BroomHolder vaše će metle uvek biti pospremljene i uredne. Jednostavno podešavanje bez bušenja. Pročitaj više

Da li se nakupljaju vaše metle u uglu ostave? Padaju li na zemlju i rasute su? Uz BroomHolder, vaše će metle uvek biti pospremljene. Biće čvrsto pričvršćene za zid, odvojene i uvek na istom mestu.

Uz BroomHolder možete organizovati metle, kuhinjski pribor, alat za vrt ili stvari u garaži. Na njega takođe možete objesiti kišobran ili torbu.

Postavite držač na sve ravne površine bez bušenja. BroomHolder se sastoji od lepljive podloge i držača na koji pričvrstite metlu. Podloga ima lepak na poleđini. Skinite zaštitnu foliju i zalepite lepljivu podlogu na zid, keramiku ili staklo. Kad ga postavite na željenu površinu, pričvrstite držač. Pogodno za sve debljine metli i pribora. Prilagođava se bilo kojoj debljini ručke i čvrsto je obavije.

U paketu dobivate 4 držača u boji marelice, plavoj, sivoj i bijeloj boji. Možete ih podesiti pojedinačno ili zajedno. Kako biste osigurali trajnost držača, zalepite ga na željenu površinu i ostavite 24 sata. Tek tada na nju pričvrstite metlu.

Uživajte u svojoj pospremljenoj i urednoj ostavi.

Prednosti:

 • Odlična organizacija,
 • stvari uvek na istom mestu,
 • bolji pregled nad prostorom,
 • Slobodan pod, jer su metle podignute,
 • kvalitetni lepak,
 • boje držača: boja mandarine, siva, bela i plava,
 • prikladno za sve debljine ručke,
 • mogućnost organizovanja alata za vrt ili kućnih dodataka,
 • ugradnja na pločice, zid, drvo,…
 • ugradnja metle jednim klikom,
 • nosivost do 5 kg,
 • veličina: 6 x 6 x 5 cm.
Snažni lepak

Snažni lepak

Držač BroomHolder na zadnjoj strani ima snažan lepak koji prianja na bilo koju ravnu površinu. Lepak na zidu neće ostaviti prljavštinu ili otisak. Nosivost držača je 5 kg. Na nju možete obesiti metlu, lopatu ili kućanski pribor.

Jednostavno podešavanje

Podešavanje je bez bušenja. Pri tom ne oštećuje zid. Kako biste osigurali dugotrajnost, zalepite držač i ne obesite ništa 24 sata na njega.

Jednostavno podešavanje
Dovoljan će biti samo klik

Dovoljan će biti samo klik

Pritisnite dršku metle na BroomHolder držač i začućete klik. Metla je već pričvršćena. Da biste uklonili metlu s držača, uhvatite ručku i povucite je prema sebi. Držač je pogodan za sve debljine metle.

Organizujte sve, od metli do alata

U garažu na držač možete obesiti i kišobrane, kućni pribor, lopate, grabulje ili alat. Takođe će savršeno organizovati vaše stvari u kupatilu.

Organizujte sve, od metli do alata
Boje, koje privlače pažnju

Boje, koje privlače pažnju

U paketu dobivate 4 držača: plavi, bijeli, sivi i u boji mandarine. Metle se mogu organizovati i po boji. Svaki držač ima svoju boju, tako da metle mogu definirati vaš prostor.

Metla će uvek biti na istom mestu s BroomHolder

Uz držač ćete uvek imati sačuvane metle ili alate. Dodelićete im mesto i uvek ih tamo sačuvati nakon upotrebe. Pričvrstite držače, više tako da imate mesta ispod metli gde možete spakovati sredstva za čišćenje.

 Metla će uvek biti na istom mestu s BroomHolder

Galerija

Česta pitanja

Da li mogu da vratim svoj proizvod?

Naravno! Svi naši proizvodi imaju garanciju "povraćaj do 365 dana", što znači da neupotrebljen proizvod možete vratiti u roku od godinu dana.

Kada ću dobiti poručeni proizvod?

Za svaki proizvod pronaći ćete informativni podatak o vremenu isporuke s odbrojavačem vremena.

Kakve su mogućnosti plaćanja?

Kakve su mogućnosti plaćanja?

Koliki su troškovi dostave?

Većina naših proizvoda ima besplatnu dostavu. Tačna informacija za pojedinačni proizvod se nalazi ispod dugmeta za kupovinu. Više na cenovnik dostave.

Da li vaši proizvodi imaju garanciju?

Svi naši proizvodi imaju 12 ili više mesečnu garanciju.

Da li mogu artikle negde da preuzmem?

Nažalost lično preuzimanje ne nudimo.