1.000.000+
poslatih paketa
365
dana povrata
100%
proverenog kvaliteta
Brza
i sigurna dostava
Bežične slušalice T1, vodootporne, Bluetooth 5.0

Bežične slušalice T1, vodootporne, Bluetooth 5.02,895.00 RSD

Ovaj proizvod gledaju 2 osobe

Bežične slušalice T1, vodootporne, Bluetooth 5.0

 • Zadnji komadi, samo još 11 na raspolaganju

 • 83% kupci su ovaj proizvod označili kao odličan

Elegantne slušalice T1 možete napuniti čak u pokretu, u priručnoj stanici za punjenje. Sa upotrebom višenamenskog dugmeta moći ćete da primite poziv, prekinete ga ili pozovete glasovnog asistenta. Pročitaj više

Elegantne slušalice T1 možete napuniti čak u pokretu, u priručnoj stanici za punjenje. Sa upotrebom višenamenskog dugmeta moći ćete da primite poziv, prekinete ga ili pozovete glasovnog asistenta. Za bežično povezivanje sa vašim mobilnim telefonom pobrinuće se Bluetooth 5.0 tehnologija. Možete ih istovremeno povezati i na dva uređaja.

Tehničke karakteristike:

 • Bluetooth 5.0,
 • doseg: ~ 10 m,
 • vreme pripravnosti: 100 sati,
 • vreme slušanja muzike: ≥3,5 sati,
 • napon: ≤25mA,
 • napajanje: DC 5V,
 • baterija slušalica: 50mA,
 • kapacitet baterije: 400MA,
 • osetljivost mikrofona: -42 + 3db.

Ergonomski dizajn

Ergonomski dizajn

Bežične slušalice T1 tokom upotrebe nude najviši nivo komfora, pošto su ergonomski dizajnirane. To znači, da ćete ih staviti u uho i usredsrediti se na uživanje u lepom telefonskom razgovoru ili slušanju popularnog muzičkog albuma.

Povezivanje sa dva uređaja

Slušalice možete da razdvojite i da ih povežete svaku na svoj uređaj. Svaka slušalica vam omogućava da uživate u muzici čak 4 sata. Sa višenamenskim tasterom na slušalicama ćete moći tokom slušanja muzike da je zaustavite (engl.Pause), podesite jačinu zvuka ili preskočite pesmu. Tasteri vam takođe pomažu za upravljanje pozivom ili pozivanje glasovnog asistenta.

Povezivanje sa dva uređaja
Najnovija tehnologija

Najnovija tehnologija

Sa mobilnim telefonom slušalice će se povezati preko Bluetooth 5.0 tehnologije. Pruža vam potpuno iskustvo bezručnog telefoniranja. Najbolje radi, kada je između slušalica i mobilnog telefona razdaljina najviše 10 metara.

Pogodna stanica za punjenje

Bateriju slušalica punite u stanici za punjenje, takođe u pokretu. Slušalice ćete s punom baterijom stanice moći da napunite čak 4 puta. Za manje od sat vremena, baterije slušalica će se napuniti i biti spremne za upotrebu. Tada ćete moći neprekidno da ih koristite, čak do 4 sata.

Pogodna stanica za punjenje
Odgovorite na poziv i upravljajte sa jačinom zvuka

Odgovorite na poziv i upravljajte sa jačinom zvuka

Sa višenamenskim tasterima na slušalicama jednostavno ćete da odgovorite ili odbijete dolazni poziv. Oni će vam takođe omogućiti da upravljate muzikom - pauzirate reprodukciju, preskočite pesmu ili se vratite na prethodnu. Da iskustvo prilikom pozivanja ili slušanja muzike bude zaista odlično , sa višenamenskim tasterima moći ćete da povećate ili smanjite jačinu zvuka.

Galerija

Česta pitanja

Da li mogu da vratim svoj proizvod?

Naravno! Svi naši proizvodi imaju garanciju "povraćaj do 365 dana", što znači da neupotrebljen proizvod možete vratiti u roku od godinu dana.

Kada ću dobiti poručeni proizvod?

Za svaki proizvod pronaći ćete informativni podatak o vremenu isporuke s odbrojavačem vremena.

Kakve su mogućnosti plaćanja?

Kakve su mogućnosti plaćanja?

Koliki su troškovi dostave?

Većina naših proizvoda ima besplatnu dostavu. Tačna informacija za pojedinačni proizvod se nalazi ispod dugmeta za kupovinu. Više na cenovnik dostave.

Da li vaši proizvodi imaju garanciju?

Svi naši proizvodi imaju 12 ili više mesečnu garanciju.

Da li mogu artikle negde da preuzmem?

Nažalost lično preuzimanje ne nudimo.