Maaarket.rs - Najpopularniji proizvodi na jednom mjestu
Maaarket.rs - Najpopularniji proizvodi na jednom mjestu
Odeća i obuća

Proizvodi koji će vam ulepšati leto

Leto je konačno stiglo. Svi se veselimo radostima koje nam donosi. Da bismo letnje dane učinili što prijatnijim i opuštenijim, pripremili smo savete za Vašu dobrobit i pametnu letnju kupovinu.

Pazite na svoju kožu

Dubinski očistite kožu pre nego što odete na godišnji odmor. Pomoću FaceCleanse-a efikasno ćete ukloniti sve nepravilnosti kao što su: miteseri, akne, podočnjaci itd. Vaša koža će biti zategnuta, podmlađena i blistava. Na plaži ćete se osećati zaista fantastično.

Savršena frizura i na plaži

Uvek postoji pravo vreme za lep izgled kose. Ulepšajte svoju frizuru sa trakom za glavu FloweryHair sa cvetnim uzorkom. Da li ste možda za nešto sofisticiranije? Sa šnalom SweetPearl sa bisernim perlama zablistaćete na ludoj večernjoj zabavi.

Momci, zavedite svojim izgledom

Negovani muškarci su pravi magnet za lepši pol. Gospodo, koristite profesionalni trimer PreciseCut kako biste savršeno podšišali bradu i frizuru. Na plaži ćete se osećati još odlučnije, muževnije i samopouzdanije. Uredite frizuru kod kuće i bićete spremni za vruće letnje romanse.

Kupaći kostim koji menja boju?

Što da ne! Muške pantalone za plivanje 2Color menjaju boju u kontaktu sa vodom ili toplotom. Uvek je dobrodošlo malo zabave na plaži ili u bazenu.
Šta je sa lepšim polom? Naravno, BikiniFun! Još više zabave za dame, sa kupaćim push-up kostimom. Privući ćete pažnju i očarati savršenim dekolteom.

Sada ste spremni da zakoračite u leto i zgrabite ga punom kašikom!

Istaknuti proizvodi