Maaarket.rs - Najpopularniji proizvodi na jednom mjestu
Maaarket.rs - Najpopularniji proizvodi na jednom mjestu
Modni dodaci

Februar - mesec zaljubljenih

Znate, 14. februar. Ovo je dan koji zovemo Dan zaljubljenih. Za zaljubljene ovo je poseban praznik koji u njihova srca unosi još više topline i ljubavi. Ujedno se otvara nova prilika i izazov kako da se potrudite pri izboru poklona za voljenu osobu. Kako bismo Vam pomogli u tome, pripremili smo niz vrhunskih proizvoda koji će očarati bolju polovinu.

Nešto posebno…

Poklonite svojoj voljenoj osobi RoseStory poklon paket i tajanstvenom porukom otkrijte svoju ljubav koju osećate prema njoj. Verujte da ćete je potpuno raznežiti i očarati.

Više od poklona

Možda biste njoj ili njemu poklonili nešto što će ulepšati dan i zagrejati srce? Drvo života FamilyTree je predivan svetleći ukras simbolične vrednosti. To je više od običnog poklona koji će primaoca podsetiti na Vašu naklonost.

Neka Vam uspomene budu večne

Nema ništa lepše od zajedničkih iskustava koja stvaraju zajednička sećanja. To ostaje zauvek. Uz HandyPrint mini prenosni štampač od sada ćete ih moći ovekovečiti na papiru.

Za sve vas koji volite da se razmazite

Svi volimo da se ramazimo i to s pravom. Posebno je privlačna žena koja se dobro oseća u svojoj koži. Poklonite joj sonični uređaj za temeljno čišćenje lica FaceCleanse. Poruka koju ćete pokloniti svojoj dami je da brinete o njoj i njenom blagostanju.

I jači pol voli maženje, zato obradujte voljenu osobu električnim trimerom za bradu PreciseCut. Vaš jedinstven izbor poklona će ga impresionirati.

Sa satom zaista ne možete pogrešiti

Očarajte je predivnim ručnim satom CharmDame. Uz to dobija 4 elegantne narukvice - savršen modni dodatak za svaku priliku. Svoje oduševljenje sigurno neće moći sakriti.

Drage dame, iznenadite svog izabranika pravim muškim satom WinnerStyle. Osećaće se kao pravi pobednik jer je osvojio vaše srce. Uvek će misliti na vas dok ga nosi.

Šta kažete na novogodišnje ciljeve?

Možda ipak možete zajedno krenuti na put ispunjenja novogodišnjih ciljeva. Od velike pomoći će Vam biti UniqueStyle pametni sportski sat sa kojim ćete zajedno pratiti sportske rezultate i razvijati bolje životne navike. Znate, sve je lepše u dvoje!

Istaknuti proizvodi