1.000.000+
poslatih paketa
365
dana povrata
100%
proverenog kvaliteta
Brza
i sigurna dostava

Kolačici

Naša internet stranica koristi kolačiće. Kolačići su male tekstualne datoteke, koje sadrže malu količinu informacija i čuvaju se na vašem računaru ili mobilnom uređaju kada posetite našu veb lokaciju, ali ne štete vašem hardveru ili softveru. Kolačići se zatim vraćaju na izvornu veb stranicu svaki put kada posećuju lokaciju ili na drugu veb lokaciju koja prepoznaje ovaj kolačić. Kolačići nam pomažu da poboljšamo vaše korisničko iskustvo, a nijedan kolačić koji koristimo na našoj veb stranici ne prikuplja informacije koje vas lično identifikuju.

Kolačiće možete u bilo koje vreme da uklonite ili podesite svoj pretraživač tako, da onemogući njihovo podešavanje.

Podešavanja privatnosti za ovu veb lokaciju

Neke od funkcionalnosti veb lokacije traže vase odobrenje, tako da mogu da se sete, ko ste.

  • Analitika Anonimno merimo posetu veb lokacije, radi poboljšanja korisničkog iskustva.
  • Oglašavanje Oglasi će biti automatski odabrani za vas na osnovu prethodnog ponašanja i interesovanja.
  • Hitno potrebni Pojedinačni kolačići su potrebni za rad i ne mogu se isključiti.

Upotreba kolačića

Upotreba kolačića u Evropskoj uniji (EU) regulisana je Direktivom o privatnosti i elektronskim komunikacijama 2002/58/EC, od kojih je član, koji se odnosi na kolačiće i slične tehnologije izmenjen sa Direktivom 136/2009.

1. Neophodni kolačići

Kolačići, koji omogućavaju nesmetani rad veb lokacije (registracija, prijavljivanje, korpa za kupovinu, bezbednost itd.).

2. Funkcionalni kolačići

Kolačići, koji pamte koja podešavanja ste odabrali na stranici tako da ih ne morate ponovo birati (korisničko ime, jezik, lokaciju itd.). S tim kolačićima možemo da pratimo vaše akcije na veb lokaciji.

3. Reklamni ili ciljani kolačići

Ove vrste kolačića najčešće koriste oglašavačke i društvene mreže (treće strane) kako bi vam pokazali ciljanije oglase, ograničili ponavljanje oglasa ili izmerili efikasnost oglašavanja akcija. Ovi kolačići nam omogućavaju da pratimo vaše akcije na veb lokaciji.

Podaci, prikupljeni putem kolačića, koriste se isključivo za potrebe kompanije SILUX d.o.o. i ne delimo ih sa trećim licima.

Lista korišćenih kolačića

Piškotek Trajanje Opis
__utmz 6 meseci Statistika pregleda web stranice
__utmc do kraja sesije Statistika pregleda web stranice
__utmb 30 minuta Statistika pregleda web stranice
__utma 2 godine Statistika pregleda web stranice
cart 1 godina Korpa za neregistrovane  korisnike
view_cookie 1 godina Recenzije proizvoda za bolje preporuke
lastView 1 godina Poslednji pregledani proizvod
lastCViewed 1 godina Poslednje pregledane kategorije
__sm* različito Multimedijalni  elementi partnerske kompanije Sumome
__zlcmid 1 godina Zopim chat

Nadzor kolačića

Za upotrebu kolačiće se odlučujete sami. Uvek možete onemogućiti kolačiće i samim tim uklonite vašu prepoznatljivost na veb lokaciji. Isto tako možete da podesite većinu pretraživača da onemoguće kolačiće.

Za informacije o mogućnostima pojedinih pretraživača, predlažemo vam da pogledate postavke samog pretraživača. Podešavanja vezano za kolačiće obično se nalaze u odeljku „Opcije menija“ u odeljku „Privatnost“ vašeg pretraživača. Uputstva se nalaze u „Help“ meniju pretraživača, kojeg koristite ili možete posetiti www.allaboutcookies.org, koji jasno objašnjava postupak u svim modernim pretraživačima. Ako su kolačići u potpunosti isključeni, neke funkcije veb stranice takođe neće raditi.

Za informacije o mogućnostima pojedinih pregledača, predlažemo da pregledate postavke samog pregledača.